Intrebari frecvente


1. Care sunt institutiile care autorizeaza cursurile de calificare , initiere sau perfectionare, organizate de Belazza Academy Focsani Vrancea?

Cursurile sunt autorizate de  Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei prin Autoritatea Nationala pentru Calificari ( ANC- fostul CNFPA/CNCFPA). Acesta este singurul organism care poate autoriza furnizorii de servicii de formare profesionala.

2. Care sunt conditiile ce trebuiesc indeplinite pentru a participa la cursurile organizate de Belazza Academy Focsani Vrancea?

- Acces la cursul de "Coafor" - Absolvent, minim, Invatamant Obligatoriu (8 Clase pana in anul 2004, 10 Clase dupa anul 2004) ;
- Acces la cursul de "Stilist Protezist de Unghii" -Absolvent, minim, Invatamant Obligatoriu (8 Clase pana in anul 2004, 10 Clase dupa anul 2004) ;
- Acces la cursul de  "Frizer" - Absolvent, minim, Invatamant Obligatoriu (8 Clase pana in anul 2004, 10 Clase dupa anul 2004) ;
- Acces la cursul de "Machior" - Absolvent, minim, 10 clase ;
- Acces la cursul de  "Cosmetician" - Absolvent liceu ( cu sau fara diploma de bac );

3. Ce documente trebuie sa contina dosarul de inscriere?

a. Copie dupa actul de identitate.

b. Copie dupa certificatul de nastere.

c. Copie dupa certificatul de casatorie (daca este cazul schimbarii numelui in urma casatoriei).

d. Copie dupa actul de studii (Acte doveditoare pot fi: certificat, diploma, adeverinta sau foaie matricola din care sa reiasa ca ati absolvit Invatamantul Obligatoriu !).

e. Adeverinta medicala cu mentinuea: “Apt pentru curs X” .

4.  Sunt incluse in pretul cursului toate materialele si ustensilele necesare bunei desfasurari a cursului?

Da, sunt incluse in pretul cursului: ustensilele, materialele consumabile, suportul de curs.

5. Cursurile au o data prestabilita de incepere?

Nu, cursurile nu au o data prestabilita de incepere, acest lucru se stabileste in functie de inscrieri iar cursul va incepe in momentul in care se vor inscrie minim 8 persoane pentru o noua serie.

6. Cum sunt anuntat cand incepe cursul daca acesta nu are o data fixa stabilita? 

Consilierii Belazza Academy Focsani tin legatura cu dumneavoastra prin datele de contact pe care le furnizati in momentul inscrierii. Acestia va tin la curent cu toate noutatile si informatiile de care aveti nevoie. Cursurile pot avea data fixa de incepere sau nu, in functie de numarul de cursanti inscrisi si alte criterii. Veti fi anuntat cu minim o saptamana inainte de inceperea unui curs care nu are o data fixa de incepere. 

7. Unde se organizeaza partea teoretica a cursurilor organizate de Belazza Academy Focsani Vrancea? 

Partea teoretica se tine la sediul Belazza Academy Focsani Vrancea, din Bulevardul Independentei Nr. 31. Detinem toate dotarile si aparatura moderna pentru a organiza astfel de activitati : proiector , panou proiectie, LCD, flip-chart, tabla, etc. Va asteptam intr-un cadru profesionist , pregatit 100% pentru a primi cursantii. 

8. Unde se desfasoara activitatile practice ale cursurilor? 

Activitatile practice ale cursurilor se vor desfasura la sediul Belazza Academy Focsani Vrancea, din Bulevardul Independentei Nr. 31. unde detinem toata logistica adaptata la conditiile reale de munca.

9. Care este durata si programul cursurilor?

Durata cursurilor este urmatoarea :

a. Cursul "Coafor" - 10 saptamani cu frecventa de 4 zile/saptamana a cate 4 ore sedinta.
b. Cursul "Stilist Protezist de Unghii" (intensiv) - 4 saptamani cu frecventa de 4 zile/saptamana a cate 4 ore sedinta.
c. Cursul "Machior" (intensiv) - 4 saptamani, include 12 sedinte a cate 4 ore sedinta (in general acest curs se desfasoara in week-end).
d. Cursul "Frizer" - 6 saptamani cu frecventa de 3 zile/saptamana a cate 4 ore sedinta.
e. Cursul "Cosmetician" - 10 saptamani cu frecventa de 4 zile/saptamana a cate 3 ore sedinta.

Programul se stabileste la inceputul cursului impreuna cu toti cursantii.


10. Cum se va desfasura examenul final si in ce consta acesta?

Examenul final este alcatuit din 2 parti: una teoretica si una practica. Examenul se va sustine in fata unei comisii formate din 3 persoane ( 1 membru din partea Belazza Academy Focsani, 1 membru extern si 1 presedinte , ultimii 2 numiti de  Comisia Judeteana de Autorizare a Furnizorilor de Formare).

11.  Diplomele sunt recunoscute intern si international?

Da, diplomele sunt recunoscute intern si international (Uniunea Europeana). 

12.  In cat timp se elibereaza certificatele de absolvire sau calificare?

Tipizatele sunt eliberate catre furnizorul de formare profesionala, pe baza unui proces verbal, de catre Comisia Judeteana de Autorizare a Furnizorilor de Formare. Pana la eliberarea fizica a certificatelor tipizate, furnizorul de formare profesionala poate elibera adeverinte de absolvire conform cursului absolvit. Termenul de eliberare a certificatului de absolvire/calificare este de 14 zile de la momentul in care furnizorul de formare profesionala intra in posesia tipizatului transmis de catre Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, conform OG 129/2000 REPUBLICATA si Hotarârea nr. 522 din 8 mai 2003 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Ordonantei Guvernului nr. 129/2000 privind formarea profesionala a adultilor. 

13. Ce acte trebuie sa prezint cand ma prezint pentru ridicarea diplomei? 

Trebuie sa prezentati doar actul de identitate valid. 

14. Poate altcineva sa ridice diploma in numele meu? 

Ridicarea unei diplome in numele altei persoane se face numai in baza unei procuri notariale speciale ( in original) agreate de posesorul de drept , alaturi de actul de identitate al persoanei care ridica diploma. 

15. Cum se realizeaza inscrierea la cursuri? 

Pentru a va inscrie la cursuri trebuie sa luati legatura, in prealabil, cu consultantii Belazza Academy Focsani Vrancea. Acest lucru il puteti face folosind numarul de telefon afisat pe site, adresa de email sau formularele online prezente pe pagina fiecarui curs. Consultantii Belazza Academy Focsani Vrancea va vor transmite toate informatiile referitoare la cursul ales. Inscrierea la cursul ales se considera finalizata in momentul semanrii contractului si achitarii primei rate sau a cursului integral.  

Va stam la dispozitie pentru toate solicitarile si intrebarile dumneavoastra. Nu ezitati sa ne contactati!

Noutati

Nou in Focsani !!! Curs de Recalificare Coafor - Modulul Tunsoare

CLICK AICI SI AFLA MAI MULTE
Citeste tot articolul >

Curs Specialist Sprancene - Stilizare si Tehnica HENNA SPA

CLICK AICI SI AFLA MAI MULTE  
Citeste tot articolul >

Curs Complet de Extensii Gene ( 3 in 1 ) - Fir cu Fir, 2D si 3D

CLICK AICI SI AFLA MAI MULTE
Citeste tot articolul >

Curs - Mix Design - Nail Art / Seminar Unghii Tehnice / Unghii Gel

CLICK AICI SI AFLA MAI MULTE
Citeste tot articolul >

Facebook